GRONDWERKEN | KRAAN- EN SHOVELWERK

Kraanwerk en shovelwerk

Voor het verrichten van grondwerkzaamheden beschikken we over de nodige machines. Voor het kraanwerk beschikken wij over een rupskraan Kobelco 210, twee mobiele kranen, de Liebherr 314 en de Doosan 190. Voor het kleinere werk hebben wij een drie ton zware Hitachi mingraver. Deze machines zijn allen voorzien van laserapparatuur. Dit voor het maken van een zand- of puinbedding naar wens.
Met verschillende bakken en verlengstukken zijn ze compleet uitgerust voor alle werkzaamheden. Voor het grovere grondwerk beschikken wij over twee shovels, een O&K L25 en een Case 721E. Deze worden in het seizoen ook ingezet bij het inkuilen van gras en maïs.
 
                

Met de kleine shovel (Weideman) kunnen we bijna overal komen en werken in beperkte ruimten.
 

 

Voor het transport rondom grondwerkzaamheden, zie hier
 
 
 
 
De kranen staan op brede banden om ook in drassige omstandigheden boven te blijven. Ze kunnen voorzien worden van een puinriek, brede-, meter of smalle bak, soteerknijper, kantelbak of een stenenklem. Tevens kunnen de rupskraan en mobiele kranen voorzien worden van een verlenggiek of manbak voor bijvoorbeeld het snoeien van bomen. De kranen zijn gekeurd volgens het BMWT-keur.