LOONWERKEN | GROND- EN SLOOTWERK

Kraanwerk en shovelwerk
Voor het verrichten van grondwerkzaamheden beschikken we over de nodige machines. Voor het kraanwerk beschikken wij over een rupskraan (Kobelco 210), twee mobiele kranen, de Liebherr 314 en de Doosan 190. Voor het kleinere werk hebben wij een drie ton zware Hitachi mingraver. Deze vier machines zijn voorzien van laserapparatuur. Dit voor het maken van een zand- of puinbedding naar wens. En met verschillende bakken en verlengstukken zijn ze compleet uitgerust voor alle werkzaamheden.
Voor het grovere grondwerk beschikken wij over twee shovels. Deze worden in het seizoen ook ingezet bij het inkuilen van gras en maïs.
En met de kleine Weidemann shovel kunnen we bijna overal komen en werken in beperkte ruimten.
 
 
 
 
Voor het transport rondom grondwerkzaamheden, zie hier
 
De kranen staan op brede banden om ook in drassige omstandigheden boven te blijven. Ze kunnen voorzien worden van een puinriek, brede-, meter of smalle bak, soteerknijper, kantelbak of een stenenklem. Tevens kunnen de kranen voorzien worden van een verlenggiek of manbak voor bijvoorbeeld het snoeien van bomen. De kranen zijn voorzien van BMWT-keur. 
 
Slootmaaien
Voor het uitmaaien en schonen van sloten, greppels en kanalen hebben wijverschillende opties. Aan de drie grote kranen kan een vier meter brede maaikorf gehangen worden. Ook is het mogelijk met een trekker te maaien, voorzien van een Herder maaikorfinstallatie met een korfbreedte van 4.30m en eventueel een klepelbak met een breedte van 1.50m. Dit is ideaal voor het maaien langs wegen of smalle, moeilijk bereikbare en/of natte plaatsen.
 
     
 
Naast slootmaaien voor individuele agrariërs maaien wij sloten voor waterschappen of gemeentes.